Tajne velikih vina

Samo za članove Kluba ljubitelja vina Aleksandrović, po prvi put, u subotu 17. Oktobra 2015. godine, biće organizovana edukacija o vinima, vinskim sortama i vinskoj kulturi. Edukacija je besplatna, a podrazumeva i besplatan prevoz od Beograda do vinarije i nazad.

Prva u nizu planiranih edukacija o vinu, nije slučajno, nosi naziv „Tajne velikih vina – od vinograda do boce“. Dva velika imena u svetu srpskog vina, enolog Vladan Nikolić i sommelijer Stevan Rajta biće predavači u ovoj jedinstvenoj i po mnogo čemu prestižnoj školi vina. Između ostalog, polaznici će saznati po nešto i o:

– proizvodnji pojedinih tipova vina,
– podeli vina po kvalitetu
– načinu čuvanja vina,
– slaganju vina i hrane,
– poznavanju rituala ispijanja vina

Broj polaznika limitiran je kapacitetom za prijem gostiju vinarije, pa je neophodno da se zainteresovani prijave putem maila: marketing@vinarijaaleksandrovic.rs  ili na broj telefona 062-237-148. Svi ostali, deo priče moći će da prate putem društvenih mreža, ali i putem sajta vinarije Aleksandrović.

Ukoliko još niste, a želeli biste da postanete član Kluba ljubitelja vina, sve detalje o načinu učlanjenja možete naći ovde.