Samo za odabrane

VII Wine Style salon vina zakazan je za subotu 18. April 2015. Tog dana u terminu od 14 do 20 časova, u Hotelu Zira u Beogradu, svoja vina predstaviće neke od najboljih srpskih vinarija, ali neće nedostajati ni stranih…

Posetioci ove prestižne manifestacije, ove godine će imati prilike da degustiraju preko 200 vrhunskih vina iz celog sveta. Svoja vina predstaviće više od 100 domaćih i stranih vinarija. Konačan spisak izlagača, biće objavljen na sajtu organizatora www.winestyle.rs pa se svi zainteresovani mogu informisati pre dolaska na salon.

salon vinaKao i prethodnih godina, organizatori su odlučili da Salon ostane poluzatvorenog tipa, s tom razlikom što su ove godine kriterijumi za pozivnice pooštreni pa besplatan ulaz na manifestaciju imaju oni sa ulaznicama koje glase na ime, dok će za ostale posetioce ograničen broj ulaznica po ceni od 1.000 dinara biti pušten na sam dan događaja.

salon_vina3

salon_vina1

Kao i ranijih godina, pored vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života, diplomarije, medija… U okviru salona biće predstavljena i knjiga „Najbolje vinarije ex-Yu“.