Paprika Fest po drugi put

Slaveći kraj leta i početak zimske sezone Restoran Velika paprika iz Novog Sada, ove godine po drugi put organizuje mini festival vina i gastronomije popularno nazvan Paprika Fest. Festival se održava u petak 02. oktobra na terasi ispred samog restorana na Bulevaru Oslobođenja 88, u terminu od 14 do 23 časa.

Pod sloganom „Food around the World“ na festivalu će se predstaviti desetak vinarija, jedan proivođač rakije i jedan proizvođač kozjeg sira. Tokom trajanja festivala svi posetioci će moći da uživaju u muzici bendova koji će se smenjivati, ali i da besplatno degustiraju svaki od izloženih proizvoda. Takođe, restoran će tog dana premijerno najaviti neke od novih specijaliteta tzv. slow food menija. To praktično znači da će gosti, tokom celog vikenda, moći da uživaju u nekom od tri menija sa po četiri posebno dizajnirana jela, naravno uz odgovarajuće vino i sve to po promotivnim cenama. Za ovaj deo programa, potrebno je izvršiti rezervaciju na broj 063/698-370.

Inače, Paprika Fest je za sada jedini gastro festival restoranskog tipa u Srbiji. Vidimo se…

Paprika Fest Paprika Fest

Paprika Fest

Paprika FestPaprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest Paprika Fest