Toro Latin Gastro Bar

Richard Sandoval, jedan od najboljih svetskih kuvara, vlasnik je lanca od 26 restorana u celom svetu. Očaran balkanskom gastronomijom, Beogradom i beogradskim damama, odlučio je da svoj prvi restoran u Evropi otvori baš ovde. Pored lokalnih, koristi i južnoameričke, ali i azijske sastojke koje vešto kreira u male zalogaje poslagane na tanjire tako da oni postaju idealni za deljenje sa prijateljima. Sva jela se spremaju od svežih namirnica sa minimalnom upotrebom masnoća. Inače, u ovom restoranu, pored klasničnog, naći ćete i vegetarijanski, ali i gluten free meni. Karta pića, pored odličnog izbora vina, nudi i veoma originalne koktele za čiju pripremu se koristi sveže voće i isključivo prirodni zaslađivači. Smešten uz samu obalu Save, Toro je sjajno mesto za opuštanje na kraju dana. Spektakularan zalazak sunca, boja noćnog neba i način na koji će Vam ovde servirati hranu čine ceo doživljaj posebnim i predstavljaju srpsku metropolu u jednom sasvim drugačijem svetlu.

[infobox]

Tri Morave - belo - Temet Inspirisani doživljajem noći na obali reke, naš vinski izbor bilo je lagano belo vino koje od skora nosi jednostavan naziv „Tri bele“ iz Vinarije Temet. Ovo vino specifično je po tome što ga čini kupaža tri autohtone sorte grožđa: Smederevka, Tamjanika i Morava. Izuzetno lagano i lepršavo, idealno za vrele letnje noći, sa sobom nosi opojni miris lipe i blagim primesama citrusa. Svežina, mineralnost i nadasve posebnost ovog vina pruža jedan sasvim novi doživljaj vinske Srbije kome ćete se, uvek vraćati kao dragi gost. Uživajte!

[/infobox]

Aktuelno:  U prodaji je nova knjiga Chef Richard Sandovala sa 125 savremenih recepata za strastveno začinjena jela latinoameričke kuhinje. Svi recepti su inspirisani restoranskom ponudom ali i pažljivo prilagođeni kućnim uslovima. Knjiga se nalazi u prodaji u TORO Latin GastroBaru po ceni od 2, 950 RSD