Vreme darivanja

Praznična atmosfera neizostavno sobom nosi i želje da nekog obradujemo lepim poklončićima. Pitali smo se šta pokloniti vinoljupcima i odgovore pronašli kod naših prijatelja u Prime GIFT d.o.o.

Nebojša i Milica Danilović, zajedno su više od 20 godina i imaju troje predivne dece. Uvoznici su čuvene nemačke  kompanije ZWILLING J.A.HENCKELS iz Solingena (prepoznatljiva po svojim vrhunskim noževima, čuvenim „Blizancima“), u čijoj grupaciji se nalazi francuski proizvođač emajliranog livenog posuđa STAUB, japanski proizvođač noževa MIYABI, belgijski proizvođač specijalnog inox-srebrnog posuđa DEMEYERE, nemački proizvođač kuhinjskog pribora i posuđa BSF, čuveni proizvođači opreme za manikire i frizere (Jaguar, Twizerman, Tondeo, i dr). Pored Zwilling grupacije, uvoznici su i holandske firme Vacu Vin, koja je poznata po svojim odlično dizajniranim i kvalitetnim aksesoarima za kuću i kuhinju, kao i fantastičnog vinskog programa. E, zato smo tu! Da zajedno sa njima odaberemo nekoliko idealnih poklona za svakog ljubitelja vina.

[row]

[column size=’1/2′]

Vinski termometar – Važan parametar za serviranje vina je svakako i njegova temperatura. Različita vina se služe na različitim temperaturama. Sada, sa vinskim termometrom Vacu Vin-a, možete biti sigurni da nećete pogrešiti. Na poleđini termometra nalazi se tabela sa informacijama o servirnoj temperaturi pojedinih vina. Termometar se vrlo lako prilagođava obimu svake flaše. Par sekundi nakom postavljanja prikazuje se trenutna temperatura vina.

Cena: 1.150 din

[/column]

[column size=’1/2′]Vinski-termometar[/column]

[/row]

[row]

[column size=’1/2′]

Vadičep Special je dizajniran tako da omogućava vađenje pampura brzo, lako i bez napora. Nakon uklanjanja folije sekačem, postavite vadičep na bocu, i pritisnite ručke. Jednostavnim potezom poluge na dole, igla ulazi u pampur, a potezom na gore vadi pampur iz flaše. Jednostavno, zar ne?

Cena: 2.750 din

[/column]

[column size=’1/2′]Vadicep-Specijal[/column]

[/row]

[row]

[column size=’1/2′]

Aerator vina – Aerator vina je dizajniran tako da usporava sipanje vina iz flaše. Sa mnogo prelivnih pregrada u sebi, omogućava veliki broj prelivanja a samim tim i mešanja vina sa kiseonikom čime se dobija na bogatstvu ukusa i arome. Odgovara za skoro sve vrste vinskih boca.
Cena: 1.150 din

[/column]

[column size=’1/2′]Aerator-vina[/column]

[/row]

[row]

[column size=’1/2′]

Dekanter – Aerator za vino predstavlja fantastičnu novinu u vinskom svetu. Postavlja se direktno na buteljku, i omogućava uživanje u kvalitetnim crvenim vinima bez dosadašnjeg odležavanja u staklenim dekanterima od 30-45 min. Idealan za restorane, jer omogućava da gosti uživaju u fantastičnim starijim crvenim vinima odmah po otvaranju boce. Uz aerator se dobija čep.

Zwilling Sommelier Decanter je upakovan u crnu ekskluzivnu kutiju koja već nakon otvaranja ostavlja utisak elegantnog i prefinjenog poklona.

Cena: 5.400 din

[/column]

[column size=’1/2′]Decanter-Aerator-za-vino[/column]

[/row]

[row]

[column size=’1/2′]

Rashladna kibla INOX – je u suštini elegantnije rešenje rashlađivača za vino jer se zaleđeni rashlađivač postavlja u kućište kible, tako da hladi i održava temperaturu vina satima. Kibla je od inoxa i deluje veoma elegantno.
Cena: 3.900 din

[/column]

[column size=’1/2′]Rashladna-kibla[/column]

[/row]

[row]

[column size=’1/2′]

Rashlađivač za šampanjac DIAMOND – je najjednostavnije objasniti kao navlaku za flašu koja je ispunjena specijalnim gelom. Potrebno je rashlađivač držati u zamrzivaču dok se gel ne zamrzne (par sati). Nakon toga se jednostavno navuče na flašu i za 5-10 min može ohladiti bocu penušavog vina, ili je održavati hladnu satima. Može se koristiti neograničen broj puta.
Cena: 1.800 din

[/column]

[column size=’1/2′]Rashladjivac-za-sampanjac[/column]

[/row]

[row]

[column size=’1/2′]

Vinski set BLACK EDITION – je poklon pakovanje koje sadrži: 1 vakum pumpu, 2 vakum čepa, 1 server protiv podlivanja vina, 1 crnu navlaku za hlađenje vina i 1 vadičep. Ovaj set je idealan poklon za sve ljubitelje vina.
Cena: 3.450 din

[/column]

[column size=’1/2′]Vinski-set-Black-edition[/column]

[/row]

[row]

[column size=’1/2′]

Vinski set za degustacije – se sastoji od: 1 aeratora za vino, 1 termometra, 8 markera za čaše, 2 servera za vino. Upakovan je u kutiju tako da je prikladan i za poklon. Idealan je za kućne degustacije vina.
Cena: 3.600 din

[/column]

[column size=’1/2′]Vinski-set-za-degustacije[/column]

[/row]

[row]

[column size=’1/2′]

Vakum pumpa za vino INOX – dolazi u pakovanju sa dva vakum čepa i dva servera protiv podlivanja vina. Upakovan u kutiju koja je idealna za poklon. Koristi se za vakumiranje već otvorenih flaša. Gumeni vakum čep se postavi na flašu i sa pumpom se isisava vazduh iz flaše. Kada se čuje KLIK, znači da se flaša vakumirana. Na taj način, izvučen je sav vazduh iz boce, i vino neće oksidirati iako je boca već načeta.
Cena: 3.200 din

[/column]

[column size=’1/2′]Vakum-pumpa[/column]

[/row]

U sektoru korporativnih poklona, ovde je u ponudi kompletan program proizoda sa kompanijskom personalizacijom. U pitanju su vrhunski, po neprikosnovenom kvalitetu prepoznatljivi poslovne poklone.

Na kraju, na web portalu kompanije je moguće odabrati i poručiti lične poklone za sebe ili drage osobe. Takođe, na ovom portalu imate mogućnost pravljenja liste poklona, tako da na lak i jednostavan način možete podeliti svoje želje sa prijateljima kojima ćete pomoći da odaberu, a Vi ćete dobiti Pravi POKLON za rođendan, venčanje, mladence i druge Vama važne događaje.

Sa sloganom Recepti za dobar poklon, Prime GIFT d.o.o. je sinonim za trajne vrednosti i kvalitetan izbor, koji će služiti generacijama.

PS: Pravi poklon svakako možete upotpuniti i bocom dobrog vina, a neke od ideja možete naći i OVDE.